HTML

mathauserandras

Találkozzunk a Facebookon

Lebukott a Mikulás a II. kerületben... maradt a jó öreg vattás, gumis trükk! :)

2012.12.12. 11:47 mathauserandras

A Rénszarvasok leparkoltak a közeli játszótéren, a Mikulás is becipelte csomagjait meg a Bűvész bácsit, akit ajándékba hozott az I. és II. kerületből érkező kis vendégek szórakoztatására.

IMG-20121206-00441.jpg

A jókedv mindenkire átragadt, a két kerületből érkező porontyok vidám pillanatokat hoztak, pláne, hogy a Cseppkő utcai Gyermekotthon kis vendégei azonnal levizsgáztatták Mikulásunkat a szakáll és egyéb műtárgyak tekintetében. Húzó és nyomópróbáknak kitéve szakállgumit, sapkát, bajuszt és a push-up haspárnát. A Télapó a fotelben fekve csak mosolygott és a hosszú évek rutinjával várta az ostromot. Rutin ide vagy oda, egy szempillantás alatt leleplező hadműveletnek lett főszereplője. Nevetése elárulta, idén nem volt ideje saját szakállat növeszteni, így maradt a jó öreg vattás, gumis trükk.

IMG-20121206-00484.jpg

December 6.-án az LMP II. kerületi Zöldlámpás közösségi tere adott otthont az eseménynek és az I. és II. kerületi családok gyermekeinek, akik számára egy kicsit személyesebb, különlegesebb élményt szerezhettünk, bűvészbemutatóval és a Télapóval közös ping-pongozással.

IMG-20121206-00467.jpg

A Bűvész igazi klasszikus mester volt, nagyon szórakoztató. A galambokból nyuszi lett, nyusziból sétapálca, aztán újra egy másik galamb. Külön élmény volt, hogy az állatokat saját kezükben simogathatták, szeretgethették a Kicsik. Szerencsére a beígért krokodillá senki és semmi sem változott, de a műsor végére a parkolóból biztosan eltűntek a rénszarvasok, mert végül a Mikulás a gyerekeket nem tudta szánon furikázni, és így maga is autón távozott.

IMG-20121206-00475_1.jpg

Köszönjük a vidám órákat a résztvevő gyerekeknek és kísérőiknek, a Mikulásnak és a Bűvésznek, és természetesen szeretnénk megköszönni a Budavári Önkormányzat népjóléti irodája munkatársainak és vezetőjének Judák Barnabásné dr. Varga-Kovács Emesének a szervezési segítséget, Dr. Herceg Krisztiánnak a Cseppkő utcai gyermekotthon igazgatójának, és a II. kerületi Gyermekjóléti szolgálat munkatársainak segítségét is.

A XII. kerületi vezetés az idő rövidségére hivatkozva sajnos most nem tudott segíteni abban, hogy a rászoruló családok gyermekei értesítést kapjanak az ünnepi alakalomról.

Reméljük jövőre ugyanitt, újra együtt lehetünk Velük is!

IMG-20121206-00465.jpg

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mikulás december 6 II. kerület mathauser andrás XII. kerület I.kerület Zöldlámpás

A bejegyzés trackback címe:

https://mathauserandras.blog.hu/api/trackback/id/tr344960873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása